Nye blogindlæg

Vil du modtage (eller afmelde) en kort meddelelse, når nye blogindlæg udsende? Skriv "Tilmeld" eller "Afmeld" og din email, på kontaktformularen til højre og tryk på "Send".

Vurdering af manuskripter

Redaktør Mona Stensvig, har givet forlaget, forfatterskabet.dk, nedenstående vurderinger af manuskripteter


Når Demensuhyret vil danse med - en guide til pårørende

Eli har skrevet endnu en rørende og meget meningsfuld bog, som andre i samme situation helt sikkert vil kunne spejle sig og finde nyttig hjælp og vejledning i. Og måske vigtigst af alt finde ud af at de ikke er alene!

De pårørendes historier har flere fællesnævnere og er alligevel tilstrækkelig forskellige til, at man oplever at få indblik i de mangeartede udfordringer, man som pårørende vil kunne møde.

Den vil dermed ramme en bredere målgruppe, som ikke nødvendigvis behøver at være pårørende, for alle vil kunne få viden og indsigt ved at læse bogen, herunder vil også plejepersonale, kommunalt ansatte og lignende kunne få et rigtig godt indblik i de pårørendes udfordringer i alle sygdommes faser.

Det er en vigtig bog med erfaringer og viden, som det er vigtigt at få fortalt – og systematiseret, da sygdommens faser kalder på forskellige muligheder, udfordringer, indsatser og overvejelser.


Himmerlandsdrengen - et essay fra vugge til grav

Elis livshistorie er en interessant, underholdende og meget rørende fortælling om et langt og til fulde levet liv, hvor man virkelig oplever at komme under huden på Eli. Når man læser sidste side, føler man faktisk helt, at man kender ham og hans familie – man føler dybt med ham og det er lidt vemodigt, at man skal tage afsked med ham. Man vil så gerne høre mere, for man vil så gerne have, at det går ham og Lissi godt. Bogen er nemlig også i høj grad en smuk kærlighedshistorie – på godt ondt som kærlighed nu er.

Eli skriver med en hyggelig lune, og meget detaljeret går han i dybden med mange forskellige og spændende emner – igennem bogen har jeg lært om mangt og meget, som jeg intet vidste om. Alt fra dritler til diabetes, fra bank- og konsulentvirksomhed til bestyrelsesarbejde og demens. Det er berigende og fascinerende, hvad Eli har nået igennem sit liv. Og for en Aarhus pige som mig gør det ikke historien mindre interessant, at kulissen er Aarhus. Bogen vil kunne læses af et bredt publikum fra 40’erne og opefter, og jeg tænker, at hvis man er fra Himmerland eller Aarhus, har diabetes eller pårørende, som er demensramt, og især hvis man interesserer sig for erhvervshistorie og bestyrelsesarbejde vil man få særligt meget ud af bogen. Uanset skal man kunne lide en god fortælling og at læse biografier, da man skal kunne lide livs- og skæbneberetninger, at gå ind i og tage del i den rejse, som Eli tager os med på.

 Læs mere om bogen ... 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar